Om Meg

Hei! Velkommen til bloggen min :)Her er min lille historie.

Jeg flyttet til Arizona da jeg var 6 år med familien, da pappa fikk jobbtilbud og de ville prøve noe nytt. Der bodde jeg i 7 år, men da jobben til pappa gikk dårlig flyttet vi tilbake til Norge. Jeg begynte i 7ende klasse, fikk meg mange fiender og lærte hvordan det var å være norsk ungdom. Jeg begynte på Ungdomskolen, gikk tre herlige år der og begynte på OPG Vidregående i 2007. Jeg hadde et herlig halvt år der før pappa fortalte oss at han hadde fått jobbtilbud i Boston, Massachusetts i den nye jobben hans.


Westborough gjengen- Izzy, Brittany, Cameron, Lindsay, Austin, Shawn, Colleen, Emily, Katie og meg

Umass jentene- Chelsea, meg, Katie, Lacey, Emily Kim og Alexa (mangler bare andre Chelsea!)

Vi valgte å flytte tilbake til USA denne gangen, og jeg hadde de beste årene av mitt liv der. Jeg bodde i Westborough , rett utenfor Boston, i nesten tre år.  Der gikk jeg et og et halvt år på Westborough high School og fikk meg en kjempefin vennegjeng og en fantastisk kjæreste, Austin (som det nå er slutt med). Etter High School begynte jeg på University of Massachusetts Amherst og studerte psykologi der i et år. College var en opplevelse, og jeg ELSKET det! Umass var herlig. Jeg fikk mange nye venner, lærte mye om meg selv, fikk prøvd å bo alene, festet masse, jobbet og lærte utrolig mye i timene mine. Det var det beste året i mitt liv så langt. Men så fikk jeg vite at hele familien min skulle flytte tilbake til Norge, for godt denne gangen. Det siste jeg ville var å dra til Norge og sitte og sture hjemme, så da bestemte jeg meg for å søke på skole i London.

Helene og jeg i London!

Jeg har akkurat gått et år i London og starter på mitt andre år nå i Oktober 2011 med min bestevenn Helene fra Norge, hvor vi studerer på Middlesex University i Nord London. Jeg studerer Publishing, Media and Journalism. Jeg elsker London, det er en fantastisk by og det er kjempegøy å få oppleve den fra innsiden og ikke bare på ferie. Skolen går veldig bra, det er kjempespennende og jeg føler at jeg har tatt riktig valg når det gjelder hva jeg studerer. Jeg savner USA utrolig mye, mer enn jeg hadde trodd, og jeg kan veldig godt tenke meg å dra tilbake dit en gang. Jeg har nok blitt en liten Amerikaner i de ti årene jeg bodde der. Jeg elsker også Norge, og savner vennene og familien min veldig. Jeg kommer til å pendle mellom Norge, USA Og London veldig mye de tre neste årene, og jeg har funnet ut at uansett hvor jeg bosetter meg kommer jeg til å savne det andre landet og menneskene der hele tiden. Det er noe jeg må leve med resten av livet. Men jeg er kjempe takknemlig for at jeg har fått sjansen til å oppleve så mange land!

Lurer du på noe så spør ivei! Eller send meg en email på thea@snilsing.net :)