detaljebilder

Jeg hadde ikke hatt en eneste prøve på fire år før forrige uke, og følelsen av å sitte i en tennishall med hundrevis av andre stresset og nervøse elever var nesten litt gøy. Java eksamen var vanskelig, og min kreative-men-ikke-logiske hjerne prøvde hardt å finne ut om jeg skulle bruke HashMap eller ArrayList og om y egentelig var større enn z i fire altfor raske timer. Eksamen i interaksjonsdesign, derimot, var faktisk gøy. Jeg skrev så hånden min verket i en og en halv time, leverte og gikk ut med en følelse av at dette har jeg hvertfall klart. En studentlærer sa jeg har talent for dette, og som jeg har sagt før, å endelig vite hva jeg skal gjøre med livet mitt er ganske så deilig!

Over til noe annet! Henrik og jeg var på danskebåttur for litt siden, og det beste jeg vet er å ta bilder av tilfeldige men interessante ting i storbyer, så her skal dere få litt bilder. Kameraet mitt er så og si ødelagt, men etter jul skal jeg knipse med en olympus pen pl-7, som alle andre bloggere, så kanskje til og med jeg kan dele litt mer her?

Til dere som har slitt gjennom eksamen dere og, hvordan har det gått?

IMG_1975 IMG_2024 IMG_2028IMG_2037 IMG_2038 IMG_2044 IMG_2049IMG_2029 IMG_2052 IMG_2092

WISHLIST

Jeg holder dette gående med et innlegg i måneden. Bedre enn ingenting, fordi jeg ikke klarer å gi helt slipp. Bloggen har vært min dagbok siden totusenogåtte (egentelig før) og har gitt meg så mange bra muligheter, så det å bare slutte går ikke helt. Jeg har sittet og ledd meg gjennom de eldste innleggene mine, hvor jeg skrev om hvilke gutter jeg syntes var søte og at jeg hadde veninner som var slemme. Det regnet visst alltid når vi hadde cheerleading, og noen ganger savnet jeg norge skikkelig. Det er så rart og se hvordan person jeg var da, og at jeg følte meg SÅ stor og voksen, men at jeg egentelig ikke skjønte noenting enda. Jeg har gjort noen innlegg private og slettet litt her og der som ikke passer seg på en blogg noe mer, men jeg må jo nesten la resten være :-)

Jeg trengte et avbrekk fra HashMaps og løkker i Java og grensesnitt og evalueringsmetoder i Interaksjonsdesign, så jeg har satt sammen en juleønskeliste. Jeg elsker å se hva andre folk ønsker seg, og i år har det vært overraskende enkelt å finne ut akkurat det jeg vil ha! Ikke noe klær, eventuelt da bare praktiske ting som skibukse og fjellsko.

christmaswishlist

Kjøkkenmaskin fra Bosch  / Muuto crushed bolle (stor) / Nespresso kapsler / Bestikk i gull/messing fra House Doctor / Olympus E-PL7 / Vinglass fra Ittala / MAST krølltang / DAB radio  /  By Lassen Kubus 4 i svart / dollar til usa tur i påsken

livet generelt

Hei fine mennesker som fortsatt titter innom denne bloggen, veldig hyggelig at dere enda er her! Jeg har blitt så flink til å starte på / skrive blogginnlegg også glemme det når det kommer til å legge til bilder.. og da blir det aldri noe innlegg. Så nå skal jeg fullføre.

desk

Midt oppi fulltidstudie, deltidsjobb og its thea design har jeg rukket å flytte inn i en fin leilighet på Bislett med lillesøsteren min. Jeg elsker leiligheten, rommet mitt er akkurat slik jeg vil ha det (nevnte jeg stort og mye skap plass?) og vi har kjøkken med evig benkplass og til og med kjøkkenbord! Yay! Vi mangler enda gardiner og tv og sånne ikke så viktige ting, men vi koser oss, og Hannah lager masse god mat til meg. Ellers i livet mitt har jeg vært på danskebåt tur og kost meg i København i syv timer, vært på programseminar med klassen på Sundvolden hotell, løpt color me rad og feiret bursdager (dette er virkelig bursdagssesong). Og rivd meg i håret fordi jeg ikke skjønner Java, og det er litt viktig at jeg skjønner det for eksamen er bare om 60noe dager. Jeg har også bestilt usa tur til neste påske, med hele familien og kjæresten på slep. For første gang på 8 år skal jeg besøke byen jeg vokste opp i, Tucson, og ta et etterlengtet road trip rundt i California og Arizona. SOM jeg gleder meg!

Nå var det dette med bildene da. Mens jeg venter på at jeg skal få råd til et nytt kamera får dere kose dere med en instagram samling! Av leilighet og ja, livet generelt.

colage

Nytt på designfronten

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert dere på designfronten! Portfolioen min kunne også fått seg litt oppdaterting.. men det får komme når rutinene er på plass. Jeg skal jo gå på skolen og jobbe 50%, så det er mye som skal gå opp! Gleder meg uendelig mye til å være på plass i leilighet og ha litt planer, dette semesteret kommer til å SUSE forbi.

Jeg har faktisk vært på en del møter med kunder og har til og med måtte si nei til noen jobber, noe som bare tyder på at Its Thea Design går strålende bra. Jeg elsker forsatt det jeg driver med, og jeg tenkte å fokusere litt mer på det her hvis dere liker det.. kanskje litt om freelancing, hvordan det fungerer med betalinger, hvordan jeg setter opp hvert prosjekt osv.?

Wild at Heart er bloggen til søte Anna, og jeg elsker hvordan dette designet ble! Det rosa, grå og hvite passer så godt sammen, og hvis du klikker deg inn på innleggene er det mange spennende funksjoner der, som galleri og video.

Screen Shot 2014-08-17 at 14.54.28

Organic Kidz er et selskap jeg har jobbet med over litt lengre tid nå. Jeg har designet brosjyrer, plakater og nå en roll up (største print prosjektet hittil) som skal stilles ut på diverse Sunnkost butikker! Utrolig morsomt å jobbe med de!

organickidz

Linn / Fashionunkiie har fått et nytt design, og det er nok en av mine favoritt bloggdesign så langt. Rent, pent, med fine fonter og fokus på bilder.

Screen Shot 2014-08-17 at 14.55.45

Lene Orvik har også fått et nytt design laget av meg! Desverre er det litt vanskelig når hesteskoene må være rundt, men etter litt testing med og uten sidebar endte vi opp med et enkelt design med fokus på bilder.

Screen Shot 2014-08-17 at 15.13.43

Summer Splash er en konsert /festival som var i Birkelund parken 17 August, og som i fjor designet jeg plakaten. Den har vært stilt ut i hele Oslo, så kanskje du har sett den?

summersplash

Camilla Huuse er utdannet Journalist på Kingston University utenfor London, og jobber i VG i sommer. Jeg har satt opp portfolio for henne hvor hun kan vise frem det hun lager!

Screen Shot 2014-08-17 at 14.54.16

Cenium er et firma som jobber med IT systemer for hoteller. Dette er nok det største prosjektet jeg har hatt, og jeg syntes siden ble knallbra i forhold til det imaget de ønsket seg.

Screen Shot 2014-08-17 at 14.55.10

Byliberal er en poltiisk blogg som jeg laget for Julianne, som jobber i Venstre. Her legger hun ut artikler og diverse som ikke blir publisert andre steder.

julianne

Jeg har jobbet deltid for Norsk Kommunikasjonsforening det siste halve året, og der har jeg bl.a. fått mulighet til å designe brosjyrer, plakater og lage det nye designet til bloggen PR prat!  Kjempe spennende å få muligheten til dette!

stillingsannonseScreen Shot 2014-08-17 at 15.15.08

cozy bedroom

Å hei dere, hvordan går det? Mange som har begynt på skolen nå? Det har nemlig jeg! For første gang har jeg ordentelig fadderuke, noe både USA og London mangler, og jeg har allerede blitt kjent med en gjeng fine mennesker. Det resulterte i gaffateip vors i går hvor fadderene programmerte en drikkelek i Python- mega nerdete, men også kjempe gøy. Jeg kunne ikke gledet meg mer til å starte med fag neste uke, så at dette er midt i blinken for meg er det ingenting å si på. Og det er en helt fantastisk følelse :)

Og enda mer gode nyheter, Hannah og jeg har fått en FIN leilighet på Bislett, ca tre trikkestopp fra Universitetet, med store hvite rom, stort kjøkken og til og med balkong. Vi har vært heldige, og nå står det ikke annet enn sofaer og DIY salongbord og sorte eller hvite rammer i hodet mitt. Jeg får kjempestort rom, og har bestemt meg for å prøve å holde det litt “rolig” der inne (det forrige mini rommet mitt var jo fylt til randen med ting. Jeg har så mye ting). Her er litt inspirasjon- linsengetøy, kosekrok, romantiske gardiner og svart-hvitt bilder.

bedroom2
bedroom1bedroom3bedroom4ikea

Det kommer et kjøkken innlegg snart- jeg håper dere liker interiør innleggene mine!

textures and patterns

En av mine (ca 50) Pinterest mappper er hvor jeg samler teksturer og mønstre, som er fine å se på og som jeg kan bruke i grafiske prosjekter. Her er mine favoritter akkurat nå :) Du kan finne resten her.

Jeg har egentlig ingen unnskyldning for å sitte inne, men det er så utrolig deilig med aircondition her på Nærsnes. Etterpå skal jeg på båttur, åå det blir bra! Håper dere nyter sommeren :)

patterns

latest travels

Jeg kom hjem fra nesten to uker med reising forrige onsdag, og fra og med klokken fire på torsdag hadde jeg offisielt oslo ferie i nesten tre uker. Jeg har ikke hatt ordentelig sommerfeire på flere år, så dette er fantastisk! Men tilbake til resisene. Fem dager på Ibiza med Elise og Helene, en eventyrøy hvor alt handler om de syke utestedene, bra house musikk og en avslappet livsstil hvor det ikke har noe å si hvor du er fra eller hvor gammel du er. Det tok oss tjuefire timer og tre fly å komme oss dit på grunn av streik, og jeg har for første (og siste) gang sovet på flyplassgulv. Men turen gikk over all forventing, og jeg har aldri hørt så mye bra musikk på et sted før.

DSC_0003IMG_4375 DSC_0051 DSC_0058 DSC_0109 DSC_0117 DSC_0152 DSC_0184IMG_4440 DSC_0190 DSC_0204 DSC_0235 DSC_0242 DSC_0243IMG_4515

Også kom jeg hjem, jobbet en dag og satt meg i en gammel Mercedes en route Amsterdam med kjæresten, to av hans venner og lillesøster. Vi kjørte til en liten landsby nederst i Danmark, drakk Fireball og sovnet i soveposer under åpen himmel. Neste dag kom vi oss til målet, sjekket inn på en koselig leilighet rett ved Westerpark hvor vi dro på festival de to neste dagene. Jeg fikk sett George Fitzgerald og Todd Terje, så jeg var fornøyd. For et fint sted Amsterdam er! Alle kanalene og de små gatene. Det fascinerte meg hvor liberalt landet er, hvor gode de er til å snakke engelsk og hvor hyggelige alle var- jeg skal absolutt tilbake.

_DSF0637IMG_1509_DSF0744IMG_1503
IMG_1560IMG_1588IMG_1658IMG_1721IMG_1727IMG_1731IMG_1733IMG_1759
_DSF0810

På hjemturen stoppet vi i København og sov en natt på hostel, neste dag tok guttene tatovering og vi utforsket byen. Selv om det var umulig å prøve stramme olabukser på Topshop for det var ca 36 grader i luften og KLAMT. Vi spiste god fiskemat på Nyhavn og vandret i gatene med øl kjøpt på 7 elleven. Fint sted, dit skal jeg flytte en dag.

 

 

Nå er det ferie, og jeg skal kun fokusere på de (millioner) mange designjobbene jeg har fått den siste tiden, GØY! Jeg skal telte med Henrik for å feire 6 mnd, i bursdag, kose med vofsen hjemme på Nærsnes og når måneden nærmer seg slutt flytter jeg hjem. Forhåpenteligvis bare i en måneds tid mens lillesøster kommer seg ut av leiligheten hun er i. Ah, noen som trenger leilighetsplass i Oslo?

 

 

changing views

IMG_1069
Her om dagen låste jeg meg inne og hadde hjemmekontor. En million ting å gjøre, ferie om en ukes tid og litt for mange planer hele tiden. Rommet mitt ser sånn her ut akkurat nå, men ikke for lenge, fordi jeg skal nemlig flytte!

Denne gangen blir det (mest sannsynlig) Bislett med lillesøster nummer en, Hannah. Hvem skulle trodd at jeg faktisk skulle ende opp med å bo med hun jeg har allerede bodd med hele livet? Heldigvis er vi gode venner, har lik smak på så og si alt, og kjenner hverandres venner godt. Dette blir gøy, jeg gleder meg! Vi har verken leilighet eller sofa, men gulvteppe har vi klart å skaffe oss, hehe. Det er så gøy å kunne planlegge interiør i en helt ny leilighet med en som faktisk liker AKKURAT det samme som meg. Skummelt hvor lik smak vi egentlig har.

Så hvis noen vet om en leilighet med to soverom rundt Bislett ledig fra 1 August- ta kontakt!

IMG_1072IMG_1074IMG_1076

HØNSENETTING FRA MAXBO, PULT FRA IKEA, Y STOL FRA VOGA.COM, KLESSTATIV FRA IKEA

festivaltime

Jeg føler at jeg skal på to festivaler i sommer, for jeg drar først til Ibiza i slutten av Juni, hvor vi hovedsaklig drar for å se forskjellig DJer spiller og kose oss med musikken. Jeg er hjemme i to dager før jeg drar avgårde i en gammel Mercedes til Amsterdam, hvor vi skal på Pitch Festival. Så det blir mye musikk, og det blir fantastisk! Men, det som også er gøy med festivaler er jo å kunne ha på seg det man vil, og gjerne litt til. Jeg har allerede stocket opp med falske tatoveringer, blomsterkranser og morsomme crop tops… også har jeg funnet en hel haug av ting som passer til festival looken min på Trendsales!

Screen Shot 2014-06-04 at 10.08.27 PM
brick walls and books

God mandag, siste uken i Mai og en måned til jeg reiser til Ibiza. Det har vært en fin helg, jeg har tatt fredagspils, spist reker, vært med på mitt første babyshower med bleiekake og gjett-hvor-stor-magen er lek, spist god grillmat med mamma og pappa og feiret lillesøster som ble 16 med kake og sang på senga.

I dag må bare jeg dele denne leiligheten med dere, for den var faktisk hel fantastisk! Murveggen, kjøkkenet, bøkene langs veggen, bildene på gulvet, plantene og gulvet.. ååååh jeg vil ha min egen leilighet å innrede ca NÅ!

land1b land1c land2 land3 land4 land5 land8
kilde / A Scandinavian Home