PRESS (Redd Barna) plakater

PRESS (Redd Barna)

Plakater

PRESS skal ha en markering for savnede asylbarn i Drammen 10 April, og trengte plakater for å markedsføre markeringen. Jeg designet to plakater for dem med utgangspunkt i deres grafiske profil. Plakatene skal fenge og informere om eventet, og ble hengt opp rundt Røyken / Drammen område.

CV Mal

CV Maler

Indesign

Trenger du kanskje en ekstra spesiell CV for å skille deg ut i havet av jobbsøkere? Jeg har laget tre CV maler som kan kjøpes og fylles inn selv! Jeg designer også en mal spesielt til deg om det ønskes.

CV Mal: 200,-
CV Mal (jeg legger inn info): 300,-
Skreddersyd mal: 500,-

Se mer informasjon her: www.itsthea.com/project/cv-mal

Summer Splash plakat

Summer Splash plakat

Indesign

X-Ray Kulturhus arrangerer hvert åt Summer Splash 2013, en konsert/underholdningsevent arrangert på Rådhusplassen. Jeg ble spurt om å lage en plakat som ble hengt opp rundt hele Oslo, samt crew/artist kort og en banner som hang bak scenen.

Logo og Branding

Logo design

Illustrator / Photoshop

Jeg har laget en rekke logoer for diverse kunder. For Mariannes Frisør lagde jeg et utvalg av logoer, og vi endte opp med nummer tre. The Strategists er en enkel business logo for en studentgruppe på BI. MG Foto (Maria Gina foto) er en fotograf logo. Amadeus Parken ble laget for en dyrepark i Hamar som skulle ha en oppgradering.