De som kjenner meg vet at jeg har hatt et kamera med meg på alle store festligheter og happenings siden jeg var fjorten. I yearbooken fra Westborough High School står det at om ti år vil jeg “still be taking pictures of everything all the time,” og det tror jeg på. Jeg er langt fra en profesjonell fotograf (det tar kompisen min Thomas seg av) men jeg syntes det er en utrolig morsom hobby å ha – og det beste jeg vet er å kunne se tilbake på gamle minner.

For et halvt år siden kjøpte jeg meg bloggekameraet Olympus Pen E-PL7 og en 45 mm linse, og jeg er så utrolig fornøyd med kameraet. Det er lett å ta med, enkelt å bruke og har mange fine funksjoner som gjør det ekstra spesielt. Jeg har vært flink til å ta bilder i sommer, og selv om dette ikke er en personlig blogg noe mer, ønsker jeg å dele bilder fra vakre Split og Hvar i Kroatia.. litt sommerstemning før høsten er i full gang :-)

Split, Kroatia

Split, Kroatia

Split, Kroatia

Split, Kroatia

Split, Kroatia

Split, Kroatia

Split, Kroatia

Split, Kroatia

Hvar, Kroatia

Hvar, Kroatia

 

Hvar, KroatiaHvar, Kroatia

Hvar, Kroatia

Hvar, Kroatia